Træpiller i sønderborg

Bæredygtig opvarmning af højeste kvalitet

Bestil til levering Bestil til afhentning

Bæredygtige træpiller i Sønderborg

Ønsker du at opvarme din bolig i Sønderborg med miljørigtig bioenergi, så er du landet det rette sted. Hos MRpiller tilbyder vi effektive træpiller til kunder over hele Syd- og Sønderjylland, og vi garanterer træbrændsel af høj kvalitet - hver gang. Bioenergi er en meget økonomisk og samtidig klimavenlig opvarmningsform, fordi det har en høj brændværdi. Køber du træpiller, strøelse eller briketter hos os, kan du være sikker på, produkterne er gennemtestede og opfylder vores høje krav til kvalitet.

 

CO2-neutral opvarmning med træpiller

Vi forhandler miljøvenlige træpiller, der er en både prisvenlig og effektiv form for opvarmning. Vores træpiller bliver løbende kvalitetstestede, så du altid er sikret den højeste standard. Vil du opvarme dit hjem med bioenergi fra skandinaviske skove, tilbyder vi kvalitetssikrede træpiller i 6 mm eller 8 mm, så langt de fleste har mulighed for at fodre sit pillefyr eller sin pilleovn med CO2-neutral opvarmning.

Levering eller afhentning af træpiller og strøelse
Når du køber træpiller, briketter eller strøelse hos os, har du mulighed for at få varerne leveret på din adresse i Sønderborg eller afhente dem hos os. Det afhænger helt af dine ønsker og behov, og sammen finder vi den bedste og mest fleksible løsning for dig.

 

Kundetilfredshed i centrum

Vi sigter efter at få Sønderborgs mest tilfredse kunder. Derfor tilbydes vores træpiller, strøelse og briketter til konkurrencedygtige og fornuftige priser - på trods af den høje kvalitet. Du kan få vores produkter i både løsvægt, bigbags og paller, fordi vi går op i at tilbyde løsninger, der passer til lige netop dig og dine behov, hvad end du som privatperson eller virksomhed har brug for større eller mindre mængder af vores kvalitetsprodukter.

Brancheførende træpiller

Hos MRpiller er vi støttet af Sveriges Skorstensfejerforbund, og vi benytter os kun af akkrediterede kvalitetsinstitutter. Dét, sammenlagt med vores 30 års produkterfaring, sikrer dig et brancheførende produkt, når du køber træpiller hos os. Gennem løbende kvalitetstests og overvågning af fremstillingsprocessen kan vi garantere, at vi kun tilbyder produkter, vi står inde for.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular eller til at ringe til Martin Rydberg på telefon 26 82 41 82 for en aftale om afhentning eller levering i Sønderborg.