Træpiller i Kolding

Bæredygtig opvarmning af højeste kvalitet

Bestil til levering Bestil til afhentning

Prisvenlige træpiller til levering i Kolding

Er du på udkig efter træpiller med høj brændværdi, så behøver du ikke lede længere. MRpiller forhandler miljøvenlige og effektive træpiller af høj kvalitet til kunder i Kolding, der drømmer om CO2-neutral opvarmning. Derudover finder du i vores sortiment også gennemtestet strøelse og briketter af høj kvalitet. 

 

Træpiller - din bæredygtige varmekilde

Træpiller er ikke kun en prisvenlig og effektiv form for opvarmning. Når du vælger træpiller som din varmekilde, er det nemlig også en naturlig og CO2-neutral opvarmningsmetode. Vil du fodre dit pillefyr eller din pilleovn med træpiller fra skandinaviske skove, der samtidig er af den bedste kvalitet, så skal du handle hos os. Vi har både træpiller i 6 mm og 8 mm, og vi kvalitetstester løbende, så de altid møder vores høje standarder. 

Brancheførende træpiller

Vores træpiller er et brancheførende produkt, der sikres gennem hyppige kvalitetstjek. På den måde sikrer vi os, at de altid møder dine høje forventninger til træpillernes brændværdi. Med mere end 30 års erfaring i branchen, samarbejde med akkrediterede kvalitetsinstitutter og støtte fra Sveriges Skorstensfejerforbund er vi overbevist om, at vi har det bedste grundlag for at handle med træpiller. Du er derfor garanteret et brancheførende produkt, når du handler med os. 

 

Vi brænder for dig

Når du køber træpiller hos os, kan du trygt stole på, at du får træbrændsel af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores produkter, hvad end det er træpiller, briketter eller strøelse, sælges både i løsvægt, bigbags og paller, så de kan møde alle behov. Uanset om du som privatperson eller virksomhed har behov for vores produkter, finder vi en løsning, der gør dig tilfreds. Vi lægger nemlig stor vægt på at gøre alle vores kunder tilfredse. 

Enkel levering eller nem afhentning

Du har både mulighed for at få leveret dine produkter på en udvalgt adresse i Kolding og for selv at afhente dit køb hos os. Leveringen er en enkel løsning, hvor du ikke behøver at tænke på andet end at bestille varerne. Afhentningen er en billigere løsning, der samtidig foregår nemt og fleksibelt. Hvad end du har købt en større eller mindre mængde træpiller, strøelse eller briketter, finder vi sammen med dig en løsningsmodel, der passer til dig og dine behov. 


Kontakt os

Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular eller til at ringe til Martin Rydberg på telefon
26 82 41 82 for en aftale om afhentning eller levering.