Træpiller i ribe

Bæredygtig opvarmning af højeste kvalitet

Bestil til levering Bestil til afhentning

Salg af effektive træpiller i Ribe

Leder du efter CO2-neutrale og økonomisk effektive træpiller i Ribe, så har MRpiller løsningen til dig. Vi tilbyder prisvenlige, bæredygtige og effektive træpiller til både private og virksomheder i Ribe og Sønderjylland, så du kan få dine ønsker om en bæredygtig opvarmningskilde opfyldt. Både vores træpiller, briketter og strøelse bliver løbende testet, så du er sikret produkter af højeste kvalitet, når du handler hos os.

 

Vi brænder for vores kunder

Når du vælger at handle træpiller, strøelse eller briketter hos os, er du sikret produkter af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi går langt for vores kunder, og derfor kan du købe både træpiller, strøelse og briketter i løsvægt, bigbags og paller. Vi er fleksible og bestræber os på at finde det helt rette løsning for lige netop dig, og vi kan således dække store og små behov både hos private og virksomheder.

Træpiller - en bæredygtig varmekilde

Udover at være en yderst prisvenlig og effektiv opvarmningsmetode, er træpiller også en miljøvenlig form for opvarmning. Med biobrændsel fra skandinaviske skove til dit pillefyr eller din pilleovn sikrer du nemlig en naturlig og CO2-neutral opvarmning af dit hus. Vores kvalitetstræpiller tilbydes både i 6 mm og 8 mm, og de testes løbende, så de altid opfylder vores høje krav.

 

Brancheførende træpiller

Ved hjælp af hyppige tests og kvalitetstjek er du garanteret et brancheførende produkt, når du køber træpiller hos os. Med over 30 år i branchen, støtte fra Sveriges Skorstensfejerforbund og samarbejde med akkrediterede kvalitetsinstitutter kan vi tilbyde et produkt, der møder vores høje forventninger til træpillernes brændværdi. Du kan derfor være sikker på, at du får træpiller af højeste kvalitet, når du handler hos os.

Træpiller til levering eller afhentning

Vi tilbyder enten enkel og effektiv levering i Esbjerg eller fleksibel og billig afhentning, når du køber træpiller, strøelse eller briketter hos os. Uanset om du som privatperson eller virksomhed har købt en større eller mindre mængde produkter hos os, finder vi en løsning, der passer dig bedst, møder dine behov og gør dig tilfreds.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular eller til at ringe til Martin Rydberg på telefon
26 82 41 82 for en aftale om afhentning eller levering.