Træpiller i Vojens

Bæredygtig opvarmning af højeste kvalitet

Bestil til levering Bestil til afhentning

Salg af miljøvenlige træpiller i Vojens 

Vi tilbyder træpiller af høj kvalitet til både levering og afhentning i Vojens, så du får mulighed for at opvarme din bolig med bioenergi fra skandinaviske skove. Det er en effektiv, klimavenlig og økonomisk form for opvarmning, som har en høj brændværdi. Vælger du at købe dine træpiller hos MRpiller, er du altid garanteret træbrændsel af høj kvalitet. Udover træpiller finder du i vores sortiment også gennemtestet strøelse og briketter i høj kvalitet.

 

Bæredygtig opvarmning med træpiller

Du kan vælge mellem to varianter af kvalitetstræpiller, når du handler træpiller hos os. Vi tilbyder nemlig både træpiller i 6 mm og 8 mm, som er med til at sikre dig CO2-neutral opvarmning, der samtidig er yderst prisvenlig. Vi kvalitetssikrer vores træpiller, så du kan altid regne med, at de møder vores høje standarder. Når træpillerne har de samme egenskaber som vanligt, betyder det for dig, at du ikke skal omstille dit pillefyr eller din pilleovn fra gang til gang. 

Vi brænder for tilfredse kunder

Alle vores produkter, hvad end det er træpiller, strøelse eller briketter, tilbydes til fornuftige og gode priser, samtidig med at kvaliteten er i top. Vores produkter sælges i både løsvægt, bigbags og paller, og derfor finder vi også altid en løsning, der passer til dig og dine behov, uanset om du er privatperson eller virksomhed. På den måde sigter vi efter at få de mest tilfredse kunder.

 

Træpiller og strøelse til levering og afhentning

Du har mulighed for enten at få dine produkter leveret på din adresse i Vojens eller afhente dem hos os, når du køber dem hos MRpiller. Leveringen er en hurtig metode, der er meget enkel for dig, mens det er en let og billig løsning, når du afhenter produkterne selv. Vi er fleksible og finder sammen frem til den løsning, der passer bedst til dine behov. 

Brancheførende træpiller

Vi benytter os af akkrediterede kvalitetsinstitutter og er støttet af Sveriges Skorstensfejerforbund, og sammenlagt med vores 30 års produkterfaring er det din sikkerhed for, at du køber et brancheførende produkt, når du handler med os. Vi kvalitetstjekker løbende vores træpiller og overvåger fremstillingsprocessen, så vi på den måde kan garantere dig et produkt, vi kan være stolte af. 

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular eller til at ringe til Martin Rydberg på
telefon 26 82 41 82 for en aftale om afhentning eller levering.