Træpiller i Esbjerg

Bæredygtig opvarmning af højeste kvalitet

Bestil til levering Bestil til afhentning

Salg af effektive træpiller i Esbjerg

Ønsker du at opvarme din bolig i Esbjerg med CO2-neutrale og prisgunstige træpiller, så er du landet det rette sted. MRpiller tilbyder nemlig effektive træpiller af høj kvalitet til private og erhverv over hele Esbjerg, som drømmer om en bæredygtig varmekilde. Udover brancheførende træpiller finder du også gennemtestet strøelse og briketter af høj kvalitet i vores sortiment. 

 

Bæredygtig varmekilde med høj brændværdi

Når du vælger at fodre dit pillefyr eller din pilleovn med træpiller, du har købt hos os, opvarmer du din bolig på en miljøvenlig måde. Vores træpiller stammer fra skandinaviske skove, og pillerne udsættes løbende for kvalitetstests, så vi på den måde sikrer os, at de altid møder vores høje standarder og forventninger til brændværdi. 

Brancheførende bioenergi

Med vores over 30 års produkterfaring er vi overbevist om, at vi har det bedste grundlag for at handle med træpiller. Derudover benytter vi os kun af akkrediterede kvalitetsinstitutter og støttes endda af Sveriges Skorstensfejerforbund. Du kan derfor vide dig sikker på, at du har at gøre med et brancheførende produkt, når du har købt det hos os. 

 

Vi brænder for høj kundetilfredshed

Vi går langt for at gøre vores kunder tilfredse, og derfor tilbyder vi kvalitetstræpiller, gennemtestet strøelse og effektive briketter i både store og små mængder. Du kan både købe produkterne i løsvægt, bigbags og paller, så du ikke får mere eller mindre med hjem, end du har behov for. Vores træpiller tilbydes både i 6 mm og 8 mm, så de passer til langt de fleste pillefyr og pilleovne. 

Træpiller til levering eller afhentning

Vi tilbyder enten enkel og effektiv levering i Esbjerg eller fleksibel og billig afhentning, når du køber træpiller, strøelse eller briketter hos os. Uanset om du som privatperson eller virksomhed har købt en større eller mindre mængde produkter hos os, finder vi en løsning, der passer dig bedst, møder dine behov og gør dig tilfreds.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular eller til at ringe til Martin Rydberg på telefon
26 82 41 82 for en aftale om afhentning eller levering.